Trådriste

NTF trådriste / forædlingsgitre er fremstillet i rustfrit stål. Programmet indeholder standardriste såvel som kundetilpassede løsninger.

De rustfri riste er robuste og rengøringsvenlige og har en optimal hygiejnisk konstruktion. Dette gør dem særdeles velegnede til forædling af levnedsmidler som røgning, kogning, pasteurisering, indfrysning og optøning i fødevareindustrien.

Udførsel af trådriste

Ristene udføres i pressegitter såvel som punktsvejst trådnet med rundstålsramme. Nettype, tråd og maskeafstand tilpasses produktet, ramme og afstivning tilpasses belastningen. Trådriste fra NTF-Aalborg er rustfri, stærke, stabile, holdbare, funktionelle og rengørings venlige. Vores trådriste er ideelle til forædling af fødevarer, som for eksempel afdrypningsriste eller pølseriste.

Vores riste produceres i forskellige udførelser alt efter behov, herunder basisudførsel, dobbelrammeudførsel og gelænderudførsel. Derudover fremstilles specialudførelser som eksempelvis kyllingerist, leverpostejbakke (også stabelbar model), pølserist med gelænder (også halv model) og pasteuriseringsriste.

NTF-Aalborg udarbejder gerne individuelle løsninger, der dækker netop dine ønsker og behov. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud,

Læs datablad

Åbn forespørgselsskema (husk at download skemaet når du har klikket på linket, og før du udfylder, gemmer og sender det til NTF-Aalborg)

Viser alle 7 resultater

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen