Skotørrer

NTF Skotørrer findes i mange forskellige modeller og løser behovet for effektiv og lugtfri tørring af sko.

Skotørrer i rustfrit stål

NTF-skotørrere er konstrueret med plads til 12-40 par sko. De fås enten som vægophængt eller gulvstativ. Vores skotørrer er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet og er særdeles holdbare. Vores specialudviklede hygiejniske design gør skotørrerne yderst velegnede til brug i fødevareindustrien og pharma. Det nyudviklede High-Flow tørrestativ er en effektiv og energisparende løsning. Det er opbygget i 2 mm profilrør med rengøringsvenlige fuldsvejsninger og skrå flader. Varmemodulet er konstrueret i AISI 304 og efterfølgende 1.klasses bejdset. Stativet er CE-mærket i henhold til de gældende internationale standarder.

Kombiner som du ønsker

Alle lufttørrestativer fra NTF-Aalborg kan kundetilpasses efter individuelle behov. Desuden er der mulighed for at kombinere vores løsninger med eksempelvis sko på den ene side og støvler på den anden.

Kontakt NTF-Aalborg og få en unik løsning tilpasset netop dine ønsker.

Hygiejnisk design

NTF-hygiejneprogrammet kombinerer design og funktion med vores styrker i forarbejdning af rustfri tråd og rundstål. Produkterne opfylder fødevareindustriens høje krav til hygiejne og rengøringsvenlighed.

Datablad NTF Skotørrere

Viser alle 5 resultater

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen