Hyldevogne

NTF hyldevogne, røgvogne, rullestativer og stativer er fremstillet i rustfrit stål AISI 304, der gør dem særdeles holdbare og robuste. De er alle fremstillet i et hygiejnisk design, hvilket gør dem egnede til levnedsmiddelindustrien. Hos NTF tilbyder vi mange forskellige modeller og størrelser, der dækker fødevareindustriens skrappe krav til hygiejne, rengøringsvenlighed og belastningsgrad.

Hyldevogne til fødevareproduktion

Hyldevogne fra NTF har en specialdesignet hygiejnisk udformning, som kombinerer design og funktion med fokus på effektiv rengøring og nem betjening i hverdagen, hvilket gør dem yderst velegnede til fødevareproduktion som eksempelvis fiskerøgning, kogning, pålægsproduktion og osteproduktion. Som tilbehør fås NTF trådkurve, trådriste, røgstokke og røgspyd, som også alle har et unikt hygiejnisk design. Trådkurve og trådriste kan med fordel kan fremstilles med stabelmulighed.

Vognene monteres med 4- eller 6-hjuls løsning, hvorved det bliver let at flytte rundt på dem.

NTF producerer både i standardstørrelser og efter individuelle mål, som er tilpasset din produktion.

Læs datablad

Åbn forespørgselsskema (husk at download skemaet når du har klikket på linket, og før du udfylder, gemmer og sender det til NTF-Aalborg)

Viser alle 6 resultater

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen