Tørrestativ med lufttørring

NTF-Aalborg fremstiller tørrestativ med lufttørring, som på en effektiv og lugtfri måde tørrer støvler, sko og handsker. Selve tørringen er baseret på luftcirkulation. Luft-tørrestativet fås både som vægophæng og gulvstativ.

En effektiv og lugtfri tørring af støvler, sko og handsker baseret på luftcirkulation - til ophængning på væg eller placeret på gulvstativ.

Lufttørring med luft fra lokalet, hvor luftstativet er placeret. Produceres som High-Flow 230V med eller uden varme eller indbygget 12V ventilator (Energiforbrug: 2,6 W pr. time) i stativet der sikrer en konstant luftcirkulation via luftdyserne. Derved tørrer støvlerne, skoene eller handskerne i løbet af natten. Ventilatoren er afdækket og dermed sprøjtebeskyttet (IP35).

Såvel væg som gulvmodel er opbygget i kraftig 2 mm profilrør med rengøringsvenlige fuldsvejsninger og skrå flader jf. retningslinjerne for en HACCP-certificering. Alle luft- og tørrestativer leveres klar til brug med ledning og transformator til 230 V, 50 Hz. Stativerne er fremstillet komplet i rustfri stål AISI 304.

En 100% rustfri, robust, energisparende og effektiv løsning til tørring af støvler, sko og handsker.

Alle NTF's luftstativer kan kundetilpasses efter behov. Desuden er der mulighed for at kombinere løsningerne, f.eks. støvler på den ene side, sko på den anden. Der kan også kombineres med produkter fra det øvrige program.

Datablad High-Flow Tørrestativer

High-Flow-tørrestativ-med-ozon-til-sko-støvler-og-handsker-NTF-Aalborg-199x300

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen