Tørrestativ

Rustfri tørrestativ med lufttørring

NTF-Aalborg fremstiller tørrestativer med lufttørring, som på en effektiv og lugtfri måde tørrer støvler, sko og handsker.

Effektiv og lugtfri tørring af støvler, sko og handsker baseret på luftcirkulation - til ophængning på væg eller placeret på gulvstativ.

Lufttørring med luft fra lokalet, hvor luftstativet er placeret. Produceres som High-Flow 230V med eller uden varme og ozon. Ozon medvirker til at mindske dårlig lugt samt eliminere bakterier. Alle stativer har indbygget 12V ventilator (Energiforbrug: 2,6 W pr. time) i stativet sikrer en konstant luftcirkulation via luftdyserne. Luften blæses ud i udstyret og tørrer støvler, sko eller handsker i løbet af natten. Ventilatoren er afdækket og dermed sprøjtebeskyttet (IP35).

Såvel væg som gulvmodel er opbygget i kraftig 2 mm profilrør med rengøringsvenlige fuldsvejsninger og skrå flader jf. retningslinjerne for en HACCP-certificering. Alle luft- og tørrestativer leveres klar til brug med ledning og transformator til 230 V, 50 Hz. Stativerne er fremstillet komplet i rustfri stål AISI 304.

En 100% rustfri, robust, energisparende og effektiv løsning til tørring af støvler, sko og handsker.

Alle NTF's luftstativer kan tilpasses efter behov. Desuden er der mulighed for at kombinere løsningerne, f.eks. støvler på den ene side, sko på den anden. Der kan også kombineres med produkter fra det øvrige program.

Se alle vores stativer med tørrefunktion ved at følge disse links:

Vi tilbyder også stativer uden tørrefunktion.

High-Flow-tørrestativ-med-ozon-til-sko-støvler-og-handsker-NTF-Aalborg-199x300
  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top