Støvleholder

Med NTF Støvleholder får du organiseret dine støvler, så de optager mindre plads.

Støvleholder i rustfrit stål

En støvleholder giver dig nem tilgang til dine støvler, og du kan hurtigt få overblik over, om de er rene under sålerne. Støvleholderne fås enten som gulvstativ eller til montering på væg eller hylde. De fås i flere forskellige størrelser til opbevaring af 2-40 par støvler. Støvleholderne er fremstillet i rustfrit rundstål AISI 304 af høj kvalitet, hvilket gør dem både robuste og særdeles holdbare. NTF støvleholdere leveres klar til brug.

Vi er også leveringsdygtige i holdere til både handsker og sko. Derudover er der mulighed for en kombination af vores løsninger, således at du eksempelvis har holdere til støvler på den ene side og holdere til sko på den anden.

Kontakt NTF-Aalborg og få råd og vejledning omkring vores løsninger inden for støvleholdere i hygiejnisk design. Vi giver et uforpligtende tilbud.

Hygiejnisk design

NTF-hygiejneprogram kombinerer design og funktion med vores styrker i forarbejdning af rustfri tråd og rundstål. Produkterne opfylder fødevareindustriens høje krav til hygiejne og rengøringsvenlighed.

Datablad NTF Støvleholdere

Viser alle 5 resultater

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen