Papirkurve og affaldskurve

Papirkurve og affaldskurve fra NTF-Aalborg findes i mange forskellige størrelser og dimensioner alt efter ønske og behov.

Papirkurve og affaldskurve i rustfrit stål

NTF papirkurve og affaldskurve er fremstillet af rustfrit rundstål AISI 304 og er særdeles robuste og holdbare. Både papirkurvene og affaldskurvene leveres med vægophæng for hurtig og let montering.

Produktsortimentet inden for vores trådkurve spænder bredt. Som standard tilbyder vi bl.a. trådkurve til opbevaring af småting samt koniske kurve i forskellige størrelser (60 liter og 100 liter). Derudover fremstiller vi også kurve efter specifikke ønsker og behov.

Inden for samme kategori leverer NTF-Aalborg også et bredt udvalg af affaldsstativer og sækkestativer til industrielt brug, herunder til levnedsmiddelindustrien og medicinalbranchen. Læs mere om vores hygiejniske løsninger her.

Kurvene er en del af NTF-hygiejneprogrammet, som kombinerer design og funktion med vores styrker i forarbejdning af rustfri tråd og rundstål. Alle kurvene opfylder fødevareindustriens høje krav til hygiejne og rengøringsvenlighed.

Datablad NTF Papir- og affaldskurve

Viser alle 4 resultater

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen