Affaldsstativ og sækkestativ

NTF-Aalborg fremstiller affaldsstativ og sækkestativ til industrielt brug.

Stativer i rustfrit stål

Det store udvalg af robuste affaldsstativer og sækkestativer fra NTF-Aalborg er enten vægmonteret, fremstillet med fødder eller hjul eller med låg og pedalbetjening. Sækkestativerne er tilpasset målene på de almindelige 100-liters sække. Vi har også returplaststativ for 240 L returplastsække til plastfolie, dunke med mere. Både affaldsstativerne og sækkestativerne er fremstillet af rustfrit rundstål AISI 304 og er særdeles holdbare.

Alle vores modeller af affaldsstativer og sækkestativer er fremstillet i et rengøringsvenligt og hygiejnisk design, hvilket gør dem yderst anvendelige til brug inden for fødevareindustrien og medicinalbranchen. De robuste materialer af høj kvalitet sikrer produkterne en lang holdbarhed.

Hygiejnisk design og funktion

Alle produkterne i NTF-hygiejneprogrammet er fremstillet ud fra en kombination af brugervenligt design og enkel funktionalitet. Vi er stærke i forarbejdning af rustfri tråd og rundstål og tilbyder en lang række produkter, der alle opfylder fødevareindustriens høje krav til hygiejne og rengøringsvenlighed.

Datablad NTF Affaldsstativ og sækkestativ

Viser alle 6 resultater

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen