Støvletørrer

NTF Støvletørrer er fremstillet i rustfrit stål og har et hygiejnisk design. Tørrestativet er yderst velegnet til brug i fødevareindustrien.

Støvletørrer i rustfrit stål

NTF Støvletørrere har plads til 12-40 par støvler og fås som vægophængt eller gulvstativ. Det nyudviklede High-Flow tørrestativ er en effektiv og energisparende løsning, som bruger luft fra lokalet, hvor det er placeret. Det har indbygget 12V ventilator, der sikrer konstant luftcirkulation via luftdyserne Det er opbygget i 2 mm profilrør med rengøringsvenlige fuldsvejsninger og skrå flader.

Støvletørrerne er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet, der gør dem særdeles holdbare. De er udført i et rengøringsvenligt og hygiejnisk design.

Vi har stor erfaring og kompetencer inden for fremstilling af rengøringsvenligt inventar. Produktudvikling og optimering af det eksisterende produktprogram har stor fokus hos os. Som et resultat heraf får vores kunder altid leveret produkter, som opfylder branchens krav og ønsker. Kontakt NTF-Aalborg og få råd og vejledning omkring vores hygiejniske støvletørrere.

Datablad NTF Støvletørrere

Viser alle 5 resultater

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen