Trådkurve

NTF trådkurve er fremstillet i rustfrit stål med henblik på robusthed og rengøringsvenlighed. De har en optimal hygiejnisk konstruktion, der gør dem særdeles velegnede til forædling af levnedsmidler. Kurvene fås i mange forskellige størrelser og udførelser.

Stærke, stabile og holdbare kurve i rustfrit stål i standardudførelse som papirkurve opbevaringskurve opbukket udførelse samt autoklave og kogekurve, etc. Udførelsen refererer til kurvens konstruktion. Trådkurvene udføres i pressegitter såvel som punktsvejst trådnet med rundstålsramme. Nettype, tråd og maskeafstand tilpasses produktet, ramme og afstivning tilpasses belastningen. Kurvenes specifikationer udføres med hensyntagen til håndteringsprocessen, funktion, pladskrav og andre kundeønsker.

Trådkurve til fødevareindustrien og pharma

NTF-Aalborg producerer alle typer af kurve til såvel fødevareindustrien som pharma. Kontakt NTF-Aalborg og hør mere om os som leverandør af trådkurve og vores store udvalg, som vi producerer i såvel små og store seriestørrelser. Der tilpasses til kundernes mål, ønsker og behov.

Uanset din opgave, er det afgørende for NTF-Aalborg at være maksimal fleksibel og tilbyde fleksible løsninger. Din opgave er vores udfordring – lad os løse den i fællesskab.

Datablad procesudstyr pharma

Datablad trådkurve

Viser alle 6 resultater

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen