Inventar og hygiejne

inventar-hygiejne-NTF

NTF tilbyder et bredt hygiejneprogram af inventar til fødevareindustrien. Alle produkterne er fremstillet i rustfrit stål og har et hygiejnisk design. Vores produktsortiment indeholder blandt andet knagerækker, bøjler og garderober til ophængning og tørring af arbejdsbeklædning, herunder kitler, forklæder, hjelme, handsker, samt holdere og tørrestativer til fodtøj sko og støvler m.m.

Rustfri inventar til fødevareindustrien

NTF-hygiejneprogrammet kombinerer design og funktion med vores styrker i forarbejdning af rustfri tråd og rundstål. Produkterne opfylder derfor fødevareindustriens høje hygiejnekrav og anvendes især i hygiejnesluser og personale omklædningsrum.

Gennem teknisk rådgivning tilpasser vi gerne til eksisterende rumforhold, og har derudover stor erfaring i fremstilling af ophængløsninger til produktions-hjælpemidler. NTF kommer gerne med uforpligtende indretningsforslag på plantegning i 2D til komplet indretning af hygiejnesluser og omklædningsfaciliteter.

Læs mere om NTF Hygiejneprogram i nedenstående brochure.

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll til toppen
  • Vi står klar med den rigtige løsning til dig

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit projekt. Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.