Historien

Historien

om NTF-Aalborg A/S

Case_2-fjern-skilt
process-udstyr-NTF
Inventar
Underleverandør

Det var egentlig håndbolden der bragte Tommy til det nordjyske. I forbindelse med sin uddannelse inden for handel og eksport, opstod muligheden for at komme i praktik hos Nordjysk Trådvarefabrik i Aalborg. Det blev starten på en karriere inden for salg og eksport hos Nordjysk Trådvarefabrik, hvor Tommy med sin allerede erhvervede erfaring inden for eksport, skulle stå for al eksport i firmaet.

I 1995 – i en alder af blot 22 år – stiftede Tommy Søndergaard sammen med 3 andre ildsjæle NTF-Aalborg. I 1996 flytte virksomheden til en hal i Perelly-bygningerne på Hagensvej 18 i Støvring. Senere købte de bygningen på Hagensvej nr. 17 hvor de stadig holder til. I stedet for 280 kvadratmeter fik NTF-Aalborg nu knap 1.000 kvadratmeter at boltre sig på.

– NTF-Aalborg navnet opstod, fordi vi ville eksport lige fra starten og fordi vi var af den overbevisning, at Aalborg var verdenskendt for produktion af rustfrit udstyr til levnedsmiddelindustrien. Derfor blev den første eksportmedarbejder også ansat allerede i 1997, fortæller Tommy.

Fra 2001 til 2007 drev Tommy Søndergaard firmaet videre alene, hvorefter Jørgen Ravn indtrådte som partner. Jørgen kom med en interessant salgs- og marketing baggrund og en styrke inden for eksport. Makkerskabet mellem Jørgen og Tommy lagde således sammen retningen for NTF-Aalborg, der både var ambitiøs og international.

– Ud over, at vi selvfølgelig sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde, er vi meget fleksible og tilpasser os kundens ønsker og behov. Den dag i dag er ligger det stadig i vores DNA, at kunden er i centrum, fortæller Jørgen Ravn, som ligeledes fortæller, at han særligt husker tiden op til Finanskrisen – og især den læring, den afstedkom. – Finanskrisen lærte os at være særdeles dynamiske og hurtigt omstillelige – og på trods af drastiske nedskæringer fra 28 til 17 medarbejdere, kom vi ud med sorte tal på bundlinjen det år, fortæller han.

Nye tider – nye investorer …

Gennem årene er NTF-Aalborg lykkes med at udvikle ved at være fleksible, kundevendte og nytænkende. I 2014 udvidede NTF-Aalborg sin ejerkreds med Winther Holding og Vækst-Invest Nordjylland.

Derved med en nu stærk ejerkreds og ikke mindst dygtige og engagerede medarbejdere stod NTF-Aalborg godt rustet til at vokse yderligere i årene fremover. Vi kan i dag bryste os af at være blandt de førende indenfor produktion af hygiejneprodukter, procesudstyr og maskinafskærmning i rustfrit stål til levnedsmiddelindustrien – og have en eksportandel på ca. 40%.

Læs mere om vores løsninger i rustfrit stål

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top