Procesudstyr

processudstyr-NTF

NTF har specialiseret sig i fremstilling af rengøringsvenligt procesudstyr inden for trådriste, trådkurve, forædlingsgitre, hyldevogne, røgvogne og ophængsløsninger af høj kvalitet til røgning, kogning, pasteurisering, indfrysning, optøning m.m. i fødevareindustrien. Vi tilbyder følgende udførelser: Standard-/basisudførelse, dobbeltramme, gelænder samt specialudførelse. Nettype, tråd og maskeafstand tilpasses produktet, da det afhænger af anvendelse og belastning. Ramme og afstivning tilpasses belastningen.

Procesudstyr i hygiejnisk design

Alle vores produkter lever op til fødevareindustriens skrappe krav til hygiejne, rengøringsvenlighed og belastningsgrad. Vi producerer både store og små seriestørrelser, der tilpasses til kundernes ønsker og behov.

NTF er leverandør til verdens førende rygeovnsproducenter og producenter af kogeanlæg med fokus på forædling af især fisk, pølser, skinker og pålægsprodukter.

Læs mere om NTF Procesudstyr og udstyr til pharma i nedenstående brochurer

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll til toppen
  • Vi står klar med den rigtige løsning til dig

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit projekt. Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.