Sålevasker og støvlevasker

NTF-Aalborg tilbyder sålevasker og støvlevasker, som sikrer effektiv rengøring af såler, støvler og støvleskafter, og som dækker ethvert behov for rengøring af fodtøj.

Bedre hygiejne med NTF sålevasker og støvlevasker

Vores såle- og støvlevaskere sikrer en bedre hygiejne, da de effektivt rengør fodtøjets såler og skafter, hvorved eventuelle bakterier og andre urenheder bortvaskes. De fås i mange forskellige typer og størrelser. Derudover har de en robust konstruktion, som tillader hurtig og grundig rengøring af sålerne af to vandretliggende og roterende børster samt lodret roterende børster. Dette design sikrer optimal rengøring af såler og støvler i både frivillige som tvangsstyrede indgangs- og adgangskontroller. Produkterne anvendes kun et minimalt tidsforbrug og energiforbrug.

Fælles for sålevaskerne og støvlevaskerne er, at de er fremstillet i høj kvalitet med fokus på høj funktionalitet. Således sikres den bedst mulige hygiejne i hverdagen.

NTF-Aalborg tilbyder et bredt sortiment inden for denne kategori. Vi leverer bl.a. støvlesluser, sålevasker med gulvstativ samt forskellige gennemløbssålevaskere og gennemgangsstøvlevaskere.

Datablad NTF Såle- og Støvlevaskere

Viser alle 12 resultater

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen