Rustfri maskinafskærmning

NTF er førende specialister indenfor hygiejnisk og rustfri maskinafskærmning til medicinal- og fødevareindustrien. Hos NTF arbejder vi hele tiden på at udvide vores sortiment i sikker og hygiejnisk maskinafskærmning.

Comp-Line

Comp-Line er en serie af modulopbygget maskinafskærmning til indhegning af produktionslinjer i fødevareindustrien. Det er et komplet system i rustfrit stål der tilgodeser kravene til hygiejne, rengøringsvenlighed og sikkerhed.

In-Line

In-Line er hygiejnisk maskinsikring til montering på maskiner efter individuelle kundespecifikationer. Afskærmningen fremstilles på fix-mål i rustfri stål og er lige til at montere. Leveres i alle størrelser med buk, udskæringer og beslag.

Fence Creator

Med Fence Creator får du et stærkt værktøj til at designe førsteklasses løsninger inden for hygiejnisk maskinafskærmning. Fence Creator er markedets mest innovative og brugervenlige konfigurator, som designer med 100 % fokus på dine individuelle behov. På få minutter konstruerer du selv din tophygiejniske og ekstra rengøringsvenlige løsning ud fra et bredt udvalg af standardvarer. Fence Creator er din vej til hurtig levering af maskinafskærmning.

Træd indenfor i en verden af muligheder og lad dig inspirere af Fence Creator. Systemet er gratis at bruge. Download whitepaper her, og se hvordan Fence Creator kan sparer tid og omkostninger ved planlægning af hygiejnisk maskinafskærmning.

NTF Fence Creator – hygiejnisk maskinafskærmning

youtube-video-thumbnail

Modulopbygget afskærmning til fødevareindustrien

Kliché-til-branding-af-produkter-logo-Patent-System

NTF-Aalborg tilbyder rustfri maskinafskærmning til fødevareindustrien, samt stærke og rengøringsvenlige afskærmningsgitre på fiks-mål efter kundernes specifikationer – lige til at montere.

Alle vores afskærmningsgitre fremstilles naturligvis efter de gældende krav for finger-, hånd- og armbeskyttelse. Samtidig leverer vi enhver tænkelig størrelse og tilpasser buk, udskæringer og beslag efter behov og kundespecifikationer.

Det patentanmeldte rustfri modulafskærmning kombinerer hygiejne og sikkerhed med gennemført brug af rustfri stål Aisi 304 eller 316 og opfylder kravene til sikkerhed. Afskærmningen er fremstillet uden vandrette flader og består af svejste netmoduler samt, der under opsætning kan reguleres i både højde og bredde.

Derved opnås følgende fordele:

 • Vand og skidt løber af
 • Hygiejnisk design sikrer optimal rengøring
 • Let at definere, let at montere, ingen unødige omkostninger
 • Let tilpasning til rumforhold

Standardmodulerne opfylder som minimum DS/EN ISO 13857 og består af stolper, net og dør. Standardmodulerne lagerføres for hurtig levering.

Modulafskærmningen leveres klar til opsætning med montagebolte og rundhoved møtrikker. Ø12 gevindstænger til gulvmontage leveres på opfordring.

Kontakt NTF for yderligere oplysninger og tilbud.

Design dine egne løsninger

Med Fence Creator kan du hurtigt og nemt designe førsteklasses løsninger på hygiejnisk maskinafskærmning…

 • Lad os tage en snak

  Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
  Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll til toppen
 • Vi står klar med den rigtige løsning til dig

  Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit projekt. Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.