Kødkroge, spyd og røgstokke

Kødkroge, spyd og røgstokke fra NTF-Aalborg fremstilles i flere forskellige modeller alt efter formål.

Funktionelle kødkroge i hygiejnisk design

Kødkroge, spyd og røgstokke fra NTF-Aalborg er særdeles velegnede til bacon, kamme, fisk og lignende. Kødkroge og spyd er robuste og fremstilles efter kundens behov i rustfrit stål AISI 304 rundstål af høj kvalitet og i et enkelt og funktionelt hygiejnisk design.

Vi har et standardprogram af baconkroge med 2 til 6 spidser samt S-kroge. Derudover tilpasser vi også alt efter specifikke ønsker og behov.

Røgstokke leveres i stjerneformet rørudførelse på mål efter individuelle kundeønsker i såvel aluminium og rustfrit stål AISI 304.

NTF-Aalborg har også specialfremstillet en kyllingeholder, som er velegnet til ovnstegning af 4-8 stk. kyllinger. Holderen er udformet med fokus på hygiejne og funktionalitet, hvilket betyder, at den er let at rengøre og bruge i hverdagen.

NTF-Aalborg fremstiller både standardstørrelser og efter individuelle mål. Alle vores produkter lever op til fødevareindustriens skrappe krav til hygiejne og rengøringsvenlighed. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kødkroge, spyd og røgstokke eller andet af vores hygiejniske procesudstyr.

Datablad NTF Kødkroge

Viser alle 9 resultater

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen