Kød & fjerkræ

Leverandør af trådvarer i rustfrit stål

Meat-NTF-1

NTF-Aalborg er førende producent af trådvarer og rundstål til fødevareindustrien i og uden for Europa. I mere end 20 år har vi samarbejdet tæt med både maskinbyggere inden for kød- og fjerkræindustrien. Derfor kender vi de specielle forhold som gør sig gældende i denne branche, særligt de generelle ønsker om reducerede produktionsomkostninger samt øgede krav til sikkerhed og hygiejne.

Vi leverer hygiejniske afskærmningsløsninger til kød- og fjerkræforarbejdningsindustrien. Karakteristisk for denne branche er, at det er yderst vigtigt med grundig og effektiv rengøring for at opnå og opretholde en hygiejnisk produktion af kød og fjerkræ.

Vi anbefaler NTF-Aalborg’s hygiejniske maskinafskærmningsløsninger til fødevareindustrien, som tilgodeser de strenge krav til hygiejne, rengøringsvenlighed og sikkerhed. Comp-Line er et komplet rustfrit stålsystem til maskinsikring og maskinafskærmning.

Hygiejnisk maskinafskærmning

Comp-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger til fødevareindustrien, der tilgodeser kravene til hygiejne.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen