Røgvogne med hygiejniske trådriste til effektiv tørring af torskefiletter

Røgvogne med hygiejniske tråd riste

Royal Greenland har mange års tradition i at producere røget fisk, og er meget omhyggelige i hvert eneste produktionstrin, især omkring fødevaresikkerheden. Royal Greenland’s fabrik i Paamiut Grønland blev ombygget i 2012 til torske filetlinje, hvor der håndteres 20 tons torskefiletter i døgnet. Herudover håndterer fabrikken også krabber, rogn og andre fisk, fortæller fabrikschef Jan Jørgensen.

Fabrikken i Paamiut bruger NTF-Aalborg’s hyldevogne med rustfri stålriste til tørring af torskefilet i røgskabe og har et tæt samarbejde med vores forhandler i Sverige, Protech Food Machinery AB, som også leverer kvalitets røgskabe. 

NTF-Aalborg’s rustfri stål procesriste er kendetegnet ved det specialudviklede hygiejniske design, der gør dem særdeles velegnede til forædling af fødevarer. Ristene lever op til fødevareindustriens skrappe krav til hygiejne, rengøringsvenlighed og belastningsgrad.

Vores hyldevogne har en specialdesignet hygiejnisk udformning, som kombinerer design og funktion med fokus på effektiv rengøring og nem betjening i hverdagen, hvilket gør dem yderst velegnede til fødevareproduktion som eksempelvis fiskerøgning.

Vi har i mere end 20 år haft et tæt samarbejde med maskinbyggere inden for fiskeindustrien. Derfor kender vi de specielle forhold som gør sig gældende i denne branche, særligt de generelle ønsker om reducerede produktionsomkostninger samt øgede krav til sikkerhed og hygiejne, fortæller Key Account Director Jørgen Ravn fra NTF-Aalborg.

Gennem de seneste år, har vi oplevet en generel stigning i standarder for fødevaresikkerhed hos vores kunder, fortæller Jørgen Ravn. Kunderne har et øget fokus på fødevaresikkerhed og -kvalitet, som stiller høje krav til deres procesudstyr. 

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top