Nyt high-care område med hygiejnesluse fra NTF-Aalborg

På trods af COVID-19-pandemien har Easyfood i Kolding været igennem en flot vækst over de seneste år, og for at kunne fortsætte væksten, har det været nødvendigt at øge produktionskapaciteten. Easyfood, der er en del af Orkla koncernen, har i forvejen to produktionslinjer, men inden udgangen af 2022 står der altså en tredje linje klar. Den nye tredje linje skal håndtere Easyfoods store produktion af pølsehorn, mens de to eksisterende linjer får plads til udviklingen af mere specialiserede produkter. 

I forbindelse med udvidelsen af produktionen, har Easyfood købt en hygiejnesluse af NTF-Aalborg i et rengøringsvenligt og hygiejnisk design, der lever op til branchens skrappe krav til hygiejne. 

– Når vores produkter er forarbejdede og ’ready to eat’, så skærpes sikkerhedsforanstaltningerne, og de opbevares i det, vi kalder et ’high-care’ område og alle medarbejdere, der arbejder i eller har et ærinde i high-care området skal passere igennem en hygiejnesluse med hånddesinfektion og sålevask. For os er kvaliteten af vores produkter altafgørende, og bakteriologien skal være i orden, fortæller Svend Østergaard Hansen, Tekniskchef hos Easyfood.

Glade for samarbejdet med NTF-Aalborg

– Vi har haft et samarbejde med NTF-Aalborg gennem mange år og har købt flere andre af deres kvalitetsløsninger tidligere. Vi tager gerne leverandører ind, som vi allerede kender og har samarbejdet med. Derfor var det også nærliggende at tage kontakt til NTF-Aalborg, for rådgivning og vejledning omkring indretning af hygiejnesluse løsningen til vores nye fabrik. Vi leverer produkter til store krævende kunder på det internationale marked. De stiller høje krav til sikkerhed og hygiejne, så vi stiller også høje krav til vores leverandører og samarbejdspartnere, fortæller Svend Østergaard Hansen.

Faglig rådgivning om indretning

– I forbindelse med opførelsen af et nye ’high-care’ område, har vi haft en rigtig god dialog med NTF-Aalborg og Jørgen Ravn om forskellige indretningsmuligheder for den nye hygiejnesluse, og der har været mange forslag frem og tilbage inden vi fandt frem til den bedste løsning. Det handler om tillid og jeg sætter stor pris på den faglige rådgivning som NTF-Aalborg har leveret og den viden, som de har inden for området, siger Svend Østergaard Hansen.

Alsidig samarbejdspartner

– Vi er særligt glad for NTF-Aalborgs alsidighed. De har et bredt program af løsninger til fødevarebranchen og alle produkterne er fremstillet i rustfrit stål og har et hygiejnisk design. De har derfor et stort kendskab til denne branche, særligt i forhold til sikkerhed og hygiejne. Vi kender kun NTF-Aalborg for at levere gode kvalitets løsninger, slutter Svend Østergaard Hansen.

Om Easyfood

Easyfood fremstiller kvalitetsbagværk til convenience-kategorien. 

Easyfood’s produktionslinjer er bygget til at udvikle og fremstille bagværk til et marked i konstant forandring, og producerer over 200 forskellige produkter. Easyfood sælger deres produkter i 16 lande til kunder som Starbucks, McDonald, Circle K, 7-eleven og COOP.

Virksomheden blev grundlagt i 2000 i Kolding, Danmark, hvor de stadig har deres produktion og hovedkontor. Herudover har de i dag også produktion internationalt gennem partnere. 

I april 2019 blev Easyfood en del af Orkla koncernen.  

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top