Hygiejnisk udvikling gavner fødevareproduktion

Papirkurv-konisk-udformning-med-beslag-til-ophaeng-NTF-Aalborg-H001-051-H001-053

Udviklingen af et komplet hygiejnisk program af riste, kurve og vogne i rustfrit stål sikrer effektiv rengøring og minimerer risikoen for udbrud af listeria og anden bakteriologisk forurening hos fødevarevirksomheder.

Hygiejnisk design løser mange udfordringer

Fødevarevirksomheder arbejder dagligt hårdt på at undgå udbrud af listeria, salmonella og andre bakterier. Dette kan forårsage kraftige sygdomstilfælde hos forbrugerne. Bakterier og urenheder kan nemt skjule sig i hjørner og samlinger på produktionsudstyret. Dette har afgørende betydning for fødevaresikkerheden. Derfor er det kritisk, at producenterne sørger for effektiv rengøring. NTF-Aalborg har specialudviklet et komplet produktprogram af hygiejnisk procesudstyr til fødevarevirksomheder, hvor der er lagt stor vægt på glatte overflader, hygiejniske svejsninger og funktionelle udformninger. Alle produkterne lever op til fødevareindustriens høje standarder inden for hygiejne og rengøringsvenlighed.

Bedre produktion sikres gennem effektiv rengøring

Fødevareproducenter har mulighed for at opnå en bedre og mere jævn produktion ved anvendelse af hygiejnisk inventar, da der således ikke skal bruges unødig tid og ressourcer på ekstra rengøring og kontrol samt omkostningsfuld nedetid. Procesudstyret i NTF-programmet har en hygiejnisk udformning, som kombinerer design og funktion med fokus på effektiv rengøring og nem betjening i hverdagen. Produktprogrammet omfatter udstyr som trådriste og trådkurve, hyldevogne, kødkroge og spyd til varmebehandling, kogning, pasteurisering, indfrysning, optøning og røgning.

Rene svejsninger og rundstål vigtige for hygiejnen

For at rustfri materialer må anvendes af fødevareproducenter er det af afgørende betydning med en særlig hygiejnisk svejsning. Denne skal være både ren og jævn og have en glat overflade. Således kan bakterier og andre urenheder ikke sætte sig fast i samlingen. Dertil kommer, at rundstål er et godt materiale til hygiejniske produkter. Hos NTF-Aalborg er man ekspert på netop de områder. For at højne kvaliteten yderligere anvender NTF-Aalborg en blandgas, som er en specialgas, der beskytter materialet fra øvrige luftarter ved at lukke andre ting ude. Dette resulterer i meget renere og pænere svejsninger. Grundet denne meget unikke finish og høje kvalitet landede virksomheden også en stor ordre på stålvogne og riste til en amerikansk virksomhed i fødevarebranchen, som sælger udstyr til fiskerygning.

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top