Spar tid og omkostninger med Fence Creator

Maskinafskærmning i fødevareproduktion

Der er ingen grund til at ‘gøre det selv’ – Lad NTF hjælpe!

Det behøver ikke være en lang og dyr proces at planlægge hygiejnisk maskinafskærmning, som lever op til fødevareindustriens krav. NTF-Aalborg A/S giver dig Fence Creator. En 100% gratis on-demand tegningssoftware, som lader dig designe dit maskinafskærmningsprojekt på få minutter.

Læs mere om fordelene ved at anvende Fence Creator i vores whitepaper om de udfordringer der kan opstå uden den rette afskærmningsløsning. Download whitepaperet her eller begynd at bruge Fence Creator med det samme på www.fencecreator.com.

Beskyt dine medarbejdere og dit udstyr med hygiejnisk maskinafskærmning

Fødevareindustrien bliver mere og mere automatiseret med udstyr, der skal afskærmes af sikkerhedsmæssige hensyn. At komme for tæt på en arbejdende robot eller maskine er livstruende for dine medarbejdere.

At udvikle hygiejnisk maskinafskærmning, som overholder fødevareindustriens krav, kan være en tidskrævende og dyr proces, når det ikke er din kerneforretning. Derfor har NTF-Aalborg tilføjet den unikke service; at levere vores tegnesoftware Fence Creator til planlægning og design af hygiejnisk maskinafskærmning 100% gratis. 

Maskinafskærmning til indhegning af produktionslinjer eller robotceller beskytter medarbejderne mod ulykker, men det beskytter også udstyr og maskiner fra fx stød eller påkørsler, som i nogle tilfælde kan medføre produktionsstop. 

6 Grunde til at bruge Fence Creator når du planlægger maskinafskærmning

Der er mange grunde til at bruge Fence Creator til at planlægge og designe hygiejnisk maskinafskærmning, men du kan starte med disse 6!

Fence Creator er bygget på brugen af Comp-Line maskinafskærmning designet og produceret i Danmark af NTF-Aalborg A/S.

Læs whitepaperet om hvordan du kan spare tid og penge ved at anvende Fence Creator!

Whitepaperet går i dybden med funktioner og fordele ved at anvende Fence Creator samt nogle af de problematikker, du kan undgå ved at anvende hygiejnisk maskinafskærmning fra NTF.  

Baseret på mere end 25 års erfaring med at arbejde i rustfrit stål er Comp-Line er modulopbygget rustfri maskinafskærmning, som tilgodeser kravene til hurtig montering, hygiejne, rengøringsvenlighed og sikkerhed.

Du kan få mere information om Comp-Line og Fence Creator ved at kontakte os for sparring og rådgivning til kommende projekter indenfor hygiejnisk maskinafskærmning til fødevareindustrien. 

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top