Sikker fødevareproduktion med maskinafskærmning

Gennemgående for dette års FoodTech messe – nordens største fagmesse for fødevareteknologi – var den stigende automatisering og implementering af automatiseret udstyr og robotter. Behovet for en sikker fødevareproduktion med maskinafskærmning har aldrig været større.

I takt med at fødevareindustrien bliver mere og mere automatiseret, fx med robotter og andet løfteudstyr, skal fødevareproduktionen afskærmes af sikkerhedsmæssige hensyn. At komme for tæt på en robot kan være livstruende for medarbejdere langs produktionslinjen.

Derfor havde vi også fokus på ‘Sikker fødevareproduktion’ på vores stand ved FoodTech. På standen var vores afskærmningsløsning præsenteret sammen med en robot. Se mere på vores udstillerprofil: NTF – Aalborg A/S (foodtech.dk)

Maskinafskærmning fra NTF

Hos NTF-Aalborg producerer vi hygiejnisk maskinafskærmning til indhegning af produktionslinjer i fødevareindustrien. Maskinafskærmning beskytter medarbejdere ved og omkring produktionslinjer eller pakkestationer mod ulykker, men det beskytter også selve produktionslinjen eller robotter mod skader. Fx stød eller påkørsler, som kan medføre produktionsstop.

Maskinafskærmning fra NTF-Aalborg er udført i rustfrit stål – i et gennemtænkt hygiejnisk design. For at mindske risikoen for bakterievækst i fødevareproduktionen har maskinafskærmningen ingen vandrette flader eller ufremkommelige hjørner, som opsamler skidt og bakterier. Således opfylder maskinafskærmning fra NTF-Aalborg de højeste krav til hygiejne, rengøringsvenlighed og sikkerhed i fødevareindustrien.

NTF-Aalborgs messestand ved Foodtech 2022. Fokus på maskinafskærmning.
NTF-Aalborg messestand FoodTech 2022

Maskinafskærmning fra NTF-Aalborg er modulopbygget og let at montere. Montering kan udføres af en enkelt person. Som noget unikt kan nettene tilpasses i både højde og bredde under montering. Løsningen kan således tilpasses enhver produktionslinje og muliggør nem montering af beslag til kontakter mv.

Fleksibiliteten sikrer, at du altid får den bedst mulige løsning til maskinbeskyttelse og maskinafskærmning tilpasset dine behov. Læs mere om maskinafskærmning: Comp-Line | Rustfri og hygiejnisk maskinafskærmning | NTF Aalborg

NTF-Aalborg takker for besøget ved FoodTech 2022. Vi ser frem til at følge op med vores gæster i de kommende uger.

Ønsker du mere information om sikker fødevareproduktion? Vores eksperter hjælper gerne med vejledning og sparring vedr. specifikke sikkerhedsudfordringer.

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top