Skjulte bakterier udfordrer fødevarebranchen

Procesudstyr i hygiejnisk design letter rengøringen for fødevarevirksomheder, som arbejder hårdt for at undgå udbrud af listeria og anden bakteriologisk forurening. Et komplet hygiejnisk program af riste, kurve og vogne i rustfrit stål sikrer nu en effektiv rengøring og øger produktionsoptimeringen.

Hygiejnisk design gavner sikkerheden

Fødevareindustriens skrappe krav til hygiejne og rengøringsvenlighed stiller stadig større krav til fødevareproducenterne. Listeria, salmonella og andre bakterier kan nemt skjule sig i hjørner og samlinger på produktionsudstyret. Dette har betydning for fødevaresikkerheden, og derfor er det kritisk, at producenterne sørger for effektiv rengøring. Hos NTF-Aalborg arbejdes der hele tiden på at optimere og forbedre hygiejnisk procesudstyr til fødevarevirksomheder, som tilgodeser branchens skrappe krav til hygiejne og rengøringsvenlighed.

Effektiv rengøring baner vej for bedre produktion

Det er afgørende for fødevareproducenter med hygiejnisk inventar, som hurtigt og effektivt kan rengøres. Dette baner vej for en bedre og mere jævn produktion af højere kvalitet. Produkterne i NTF-program opfylder fødevareindustriens høje hygiejnestandard. De har en hygiejnisk udformning, som kombinerer design og funktion med fokus på effektiv rengøring og nem betjening. Produktprogrammet omfatter udstyr som trådriste og trådkurve, hyldevogne, kødkroge og spyd til varmebehandling, kogning, pasteurisering, indfrysning, optøning og rygning.

Rene svejsninger og rundstål vigtige for hygiejnen

For at rustfri materialer må anvendes af fødevareproducenter er det af afgørende betydning med en særlig hygiejnisk svejsning, som er både ren og jævn og har en glat overflade, således bakterier og andre urenheder ikke kan sætte sig fast i samlingen. Dertil kommer, at rundstål er et godt materiale til hygiejniske produkter. Hos NTF-Aalborg er man ekspert på netop de områder, og for at højne kvaliteten yderligere anvender NTF-Aalborg en blandgas, som er en specialgas, der beskytter materialet fra øvrige luftarter ved at lukke andre ting ude, hvilket resulterer i meget renere og pænere svejsninger. Grundet denne meget unikke finish og høje kvalitet landede virksomheden også en stor ordre på stålvogne og riste til en amerikansk virksomhed i fødevarebranchen, som sælger udstyr til fiskerygning.

Yderligere information om NTF-Aalborg

Salgsdirektør Jørgen Ravn, NTF-Aalborg A/S, tlf. 41 91 86 80 eller jr@ntf.dk

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top