Procesriste til Delle Kompagniet

Procesriste til Delle Kompagniet

Vi har kendt NTF-Aalborg i mere end 20 år og sætter stor pris på samarbejdet. De har et bredt produktsortiment inden for procesudstyr og dermed mange gode løsninger, som vi har stor glæde af!

Kim Smed, Fabrikschef og medejer Delle Kompagniet

Alsidig leverandør giver os fordele!

Vi har samarbejdet med NTF-Aalborg i mere end 20 år og sætter især pris på den tillidsfulde relation. Vi har desuden draget stor fordel af, at NTF-Aalborg leverer løsninger lige fra gummistøvleholdere til riste med høje kvalitets- og hygiejnestandarder, siger Kim Smed, Fabrikschef og medejer af Delle Kompagniet.

Plads til mange produkter på lidt kvadratmeter!

Det har været vigtigt for os, at vi kan kunne have mange frikardeller på få kvadratmeter og samtidig kunne køle frikardellerne af hurtigt. Hér kunne NTF-Aalborg levere en løsning, som matchede vores krav, siger Kim Smed.

Vores procesriste er produceret i pressegitter med rundstålsramme. Nettype, tråd og maskeafstand tilpasses ’dellerne’ – og ramme og afstivning tilpasses belastningen. Det gør vores trådriste særdeles stærke, stabile, holdbare, og rengøringsvenlige og særdeles velegnede til fødevareindustrien, fortæller Jørgen Ravn, Key Account Director hos NTF-Aalborg.

Standard- og kundetilpassede løsninger

NTF-Aalborg har specialiseret sig i fremstilling af rengøringsvenligt procesudstyr inden for trådriste, trådkurve, forædlingsgitre, hyldevogne, røgvogne og ophængsløsninger af høj kvalitet til røgning, kogning, pasteurisering, indfrysning, optøning m.m. i fødevareindustrien. Alle vores produkter lever op til fødevareindustriens skrappe krav til hygiejne, rengøringsvenlighed og belastningsgrad. Vi producerer både store og små seriestørrelser, der tilpasses til kundernes ønsker og behov.

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top