Nyt regnskab viser flot fremgang!

NTF-Aalborg søger tysktalende eksportassistent

Efter et år præget af konsolidering hos NTF-Aalborg kan virksomheden nu igen vise et tilfredsstillende positivt resultat, og en væsentlig forbedring i forhold til forrige år. NTF-Aalborg leverer trådvareprodukter og -løsninger til primært Food & Pharma segmentet, hvor hygiejne og sikkerhed er i fokus. Det flotte regnskab er opnået uagtet, at der er brugt en del ressourcer på øget effektivisering og profitabilitet samt spændende produktudviklingstiltag.

NTF-Aalborg ønsker en bæredygtig vækst, baseret på deres kernekompetencer inden for løsninger i rundstål, trådnet og trådvarer. I branchen er der øget fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. Desuden ses der lige nu en Megatrend indenfor forædling af fødevarer verden over. Det er således de store fødevareproducenter, der sætter standarden i markedet, og det mærkes i form af travlhed hos NTF- Aalborg.

’Vi har især oplevet øget interesse på vores modulopbyggede afskærmningsløsninger. Det er et meget fleksibel system, som sikre hurtig installation, og gør det nemmere for vores kunder at skabe høj sikkerhed og god hygiejne omkring deres maskinløsninger’ fortæller produktchef hos NTF-Aalborg, Thomas Moust.

Forbereder yderligere vækst

På baggrund af vækststrategien og de generelle forventninger til markedet forventer NTF-Aalborg yderligere vækst. ’Vi har hos NTF-Aalborg været fokuseret på at vækste vores udenlandske forretning. Det danske marked er stadig vores vigtigste marked, men med den forventede vækst på flere eksportmarkeder får vi en god balance i virksomheden og spreder vores forretning ud på flere markeder, siger Administrerende direktør Peter Petersen.’

’På baggrund af det fundament, der er skabt det seneste år, markedets generelle udvikling, vores dedikerede medarbejdere og de skærpede krav til sikkerhed og hygiejne i markedet, forventer NTF- Aalborg at se stigende omsætning i den kommende tid, slutter Peter Petersen.

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top