Ny CEO/adm. direktør for NTF-Aalborg A/S

NTF direktør

Anders Bjørnstrup Bech, 48 år, er netop tiltrådt som ny adm. direktør/CEO for NTF-Aalborg A/S.

”Efter vi har haft en grundig afdækning af potentielle kandidater, er vi overbeviste om, at vi har fundet den rigtige nye adm. direktør til at stå i spidsen for at videreudvikle NTF-Aalborg. Vi har et meget stærkt afsæt i en god organisation med kompetente medarbejdere, en god palette af produkter og løsninger, men vi har ambitioner om at skabe større vækst, hvilket vi mener Anders er den rette til at gøre”, siger bestyrelsesformand René Aakjær Jacobsen.

NTF-Aalborg, der blev stiftet af Tommy Søndergaard tilbage i 1995 kan dermed fejre 30 års jubilæum i 2025. Selskabet leverer kundeorienterede løsninger indenfor produktion af hygiejneprodukter, procesudstyr og maskinafskærmning i rustfrit stål primært til levnedsmiddel- og medicinalindustrien. NTF-Aalborg har netop offentliggjort regnskab for 2023/2024, der viser et resultat før skat på kr. 3,8 mio.

”Jeg oplever et selskab med et meget stærkt fundament, en afgørende know-how inden for rustfri stål, en solid og kompetent organisation og ikke mindst et kæmpe potentiale både nationalt og internationalt. Det gør hele opgaven for mig ekstremt spændende og derfor var det let for mig at takke ja til at stå i spidsen for at udvikle NTF”, siger Anders Bjørnstrup Bech.

Anders Bjørnstrup Bech kommer fra en stilling som CCO i Global Equestrian Group, hvor han har været ansvarlig for at udvikle selskabets aktiviteter i Danmark, Tyskland og USA, og har tidligere en fortid inden for marketing og kommunikationsbranchen.

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top