NTF i ‘The City of Robotics’ #ERF2023

ERF 2023 logo

I vores bestræbelser på at forbedre og promovere sikkerhed i fødevareindustrien er vi glade for at kunne annoncere, at vi udstiller ved European Robotics Forum 2023 i ‘The City of Robotics’ – Odense den 14-16 marts 2023. Kom forbi til sparring og vejledning om, hvordan maskinafskærmning øger sikkerheden i fødevareindustrien.

Præsentationsvideo fra ERF2023.sdu.dk

Vi glæder os til en spændende dialog om, hvordan vi sammen kan øge sikkerheden, når det kommer til robotter. Og ikke mindst til at se nogle af de nyeste fremskridt indenfor robotteknologi. Som selvfølgelig skal findes i Odense! Læs mere og se videoen om Odenses lange historie med robotteknologi på ERF’s hjemmeside.

ERF2023 det mest indflydelsesrige møde i robotmiljøet i Europa, afholdes fra den 14. – 16. marts i Odense, Danmark. ERF2023 dækker alle aspekter og aktuelle temaer relateret til robotteknologi. Forskere, ingeniører, ledere og et voksende antal iværksættere, forretningsfolk og offentlige finansieringsmedarbejdere fra hele Europa mødes for at diskutere teknologisk push og markedstiltrækning, og hvordan innovation inden for robotteknologi og robotrelateret AI kan fremskyndes.

Behovet for øget sikkerhed i fødevareindustrien vokser i takt med at robotter bliver klogere og rykker tættere på de mennesker, som arbejder omkring dem. Vi ser flere investeringer i collaborative robots. Investeringer som kan transformere en produktion! Fx ved at fjerne monotone og tunge løft i MSB risikofyldte jobs og frigøre kompetencer til andre områder i produktionen. Dét er fremtiden. Men ingen robotcelle er komplet uden den fornødne sikkerhed – maskinafskærmning. Maskinafskærmning til indhegning af robotceller beskytter medarbejderne mod ulykker og robotten mod påkørsler eller stød, som kan medføre produktionsstop. 

Optimér sikkerheden med maskinafskærmning fra NTF-Aalborg

Afskærmning behøver ikke være en eftertanke når produktionslinjen er færdig. At udvikle ny maskinafskærmning kan være en lang og dyr proces. En massiv opgave, som ofte gemmes til sidst eller ikke er inkluderet i budgettet og som kan beslaglægge en hel teknisk afdeling i flere uger. Derved udskydes leveringstiden og der tilføres ekstraomkostninger. At designe alt fra bunden med en producent er ofte en manuel proces med meget frem og tilbage. Dertil kommer behovet for overholdelse af gældende regler og ISO-standarder.

Vi gør det nemt for dig at designe og bestille din næste afskærmning, så du kan bruge din tid på at designe produktionslinjen. Vi har udviklet et modulært maskinafskærmningssystem i rustfrit stål og tilføjet den unikke service; at levere vores 100 % gratis tegnesoftware Fence Creator og en tilsvarende STEP-fil over dit projekt. Ved at vælge maskinafskærmning fra NTF får du en veldokumenteret standardiseret løsning bygget på mere end 25 års erfaring i at arbejde med rustfrit stål. Comp-Line fås som både AISI 304 og AISI 316, 1. kl. bejds og lever op til kravene i DS/EN ISO 13857-2019 Maskinsikkerhed.

NTF-Aalborgs maskinafskærmning er baseret på standardmoduler. Kombiner modulerne i tusindvis af forskellige kombinationer og få muligheden for at tilpasse dem til den størrelse, du har brug for. Du har også mulighed for kun at bruge standardlængder. Hør mere om sikkerhed i fødevareindustrien på messen eller kontakt os for at starte dialogen med det samme.

Læs mere om ERF 2023 og registrér dig via linket: European Robotics Forum 2023 – 14th-16th March, 2023 (sdu.dk) Early bird registreringsperiode ender 31/1.

Lad os holde kontakten! Følg NTF-Aalborg A/S på LinkedIn og klik på klokken for at få ugentlige nyheder direkte i dit feed.

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top