NTF Hygiejnesluser til Arla Foods i Hobro

Mejeribranchens letfordærvelige produkter kræver et stringent hygiejnefokus. Arla Foods stiller store krav til sig selv og sine leverandører.

NTF-Aalborg har netop leveret 4 hygiejnesluser til Hobro Dairy Center. Arla Foods har ligget i Hobro siden 1966 og har været en væsentlig arbejdsplads for Hobro og omegn i alle årene. I dag er der ca. 400 medarbejdere.

Vi værner om hygiejnen

Tiltagende fokus på hygiejne inden for mejerisektoren stiller store krav til indretning af hygiejnesluser og personalefaciliteter med adgangskontrol bl.a. ved hånddesinfektion og såle- støvlevaskere. Mejeriet er en af landets største konsummælk’s producenter. Der produceres også økologiske produkter, herunder fløde og tykmælk, hvorfor der ingen åbne områder forekommer, men der opretholdes dog et meget højt hygiejneniveau.

Vi er glade for den tætte kontakt

– Jeg kan godt lide at arbejde med leverandører som jeg tillid til og kender. Særligt Jørgen Ravn (Key Account Manager hos NTF-Aalborg) og jeg har oparbejdet en god professionel relation gennem mange år. Jørgen er god til at følge op og meget påholdende, når vi har en sag kørende. I øvrigt gør den korte afstand til NTF-Aalborg, er et rådgivende besøg altid muligt og de er nemme at samarbejde med. Når jeg skal købe rustfri hygiejniske løsninger, så vil jeg til enhver tid tage fat i NTF-Aalborg, siger Thomas Bech Jensen, PTD Manager hos Arla Foods i Hobro.

NTF-Aalborg er en god, stabil leverandør

– NTF-Aalborg’s produktsortiment er bredt – og spænder lige fra hygiejnesluser til knagerækker og garderober til ophængning og tørring af arbejdsbeklædning. De har tænkt hygiejne ind i deres løsninger – og så er de stærke på både pris og kvalitet. Alt sammen kvaliteter, som jeg værdsætter, slutter Thomas Bech Jensen.

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top