Mød NTF ved Foodtech i Herning

Mød NTF ved Foodtech i Herning! Vi glæder os til at byde dig velkommen ved stand nr. K8108 ved dette års Foodtech messe fra den 1.-3. november.

Vi kan blandt andet informere dig om sikkerhed- og hygiejneforhold ved vores rustfri maskinafskærmning, Comp-Line, som er designet til at møde fødevareindustriens krav til sikkerhed og rengøringsvenlighed. Få inspiration og sparring til afskærmning af jeres næste produktionslinje eller hygiejnisk totalindretning af omklædningsrum og hygiejnesluser. Kom forbi standen og kig nærmere på vores løsninger indenfor maskinafskærmning udført i rustfrit stål.

Efter flere års pause efterfulgt at to udenlandske messer i foråret 2022, hhv. SPG i Barcelona og FoodTec i Køln, ser vi frem til igen at møde vigtige spillere og gamle kendinge fra den danske fødevareindustri. Læs mere om messen via Foodtechs hjemmeside: Deltag på FoodTech 2022 i Herning – 1.-3. november

I takt med at fødevareindustrien bliver mere og mere automatiseret, bl.a. med robotter og lignende udstyr, stiger behovet for sikker afskærmning af maskiner og robotter. Hos NTF Aalborg producerer vi hygiejnisk og robust maskinafskærmning, til at indhegne produktionslinjen, hvilket beskytter medarbejderne mod skader og uheld – men som en ekstra sikkerhedsforanstaltning er det også med til at beskytte selve produktionslinjen mod skader eller produktionsstop.

Mød NTF ved Foodtech i Herning – Du er velkommen til at booke et møde med en af vores repræsentanter ved at kontakte os direkte på mail@ntf.dk

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top