Maskinafskærmning i hygiejnisk design sparer montagetid

En ny serie af maskinafskærmning til fødevarevirksomheder er fremstillet i hygiejnisk design, som sikrer effektiv rengøring og mindsker risiko for bakteriologisk forurening. Det nye system har en unik samlingsmetode, som sikrer hurtigt montage. Afskærmningen tilpasses nemt i længde på selve montagestedet.

Robotten skal afskærmes på en hygiejnisk måde

Den øgede automatisering i fødevareindustrien med brug af robotter og andet maskinelt udstyr medfører store udfordringer for branchens virksomheder, idet mange maskiner skal afskærmes. Tid er penge, og derfor har fødevarevirksomheder behov for afskærmning, som hurtigt kan monteres og effektivt rengøres. NTF-Aalborg har udviklet Comp-Line, som er en serie af modulopbygget maskinafskærmning i rustfrit stål specialdesignet til fødevareindustrien. Som noget helt unikt har systemet ingen vandrette flader. Dette er med til at tilgodese branchens skrappe krav til hygiejne, rengøringsvenlighed og sikkerhed.

Maskinafskærmning kan tilpasses i længde på montagestedet

Comp-Line er et system, der nemt tilpasses i længde på selve montagestedet alt efter specifikke ønsker og behov. Selve afskærmningsgitteret tilskæres let med en vinkelsliber, og der er også mulighed for udskæringer i afskærmningen. Comp-Line fremstilles jf. de gældende krav for finger-, hånd- og armbeskyttelse og er udført i henhold til DS/EN ISO 13857-2008.

Comp-Line kan også monteres med et skydedørssystem. En solid og enkel låsemekanisme sikrer effektiv lukning af skydedøren, som har en stor rulleflade. Dette giver optimal levetid og stabilitet.

Unik montering af Comp-Line Maskinafskærmning

Monteringen af Comp-Line Maskinafskærmning er designet på så enkel og let en måde, at den kan udføres af kun én mand, hvilket er en både økonomisk og tidsmæssig stor fordel for fødevarevirksomhederne. Den unikke samlingsmetode er helt speciel for Comp-Line. Afskærmningssystemet har været testet hos flere virksomheder og er blevet modtaget med meget stor tilfredshed. Der er således store forventninger til yderligere indpas på markedet.

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top