Driftsikre hygiejnesluser … langt ud over det ’rimelige’

Det kan DEFCO skrive under på! 

– NTF-Aalborg har gennem mange år haft et godt samarbejde med DEFCO, og tilbage i 2005 solgte vi noget af det første hygiejnesluseudstyr til DEFCO. Hér 16 år senere flytter hygiejnesluserne med i de nye lokaler. Kom ikke og sig, at det ikke er driftsikkert udstyr, vi leverer – det er jo langt ud over det rimelige, siger Jørgen Ravn, Key Account Director for NTF-Aalborg.

Defco er pålægsspecialister og har været i markedet i mere end 35 år. Efter 35 år på samme adresse i Aarhus, er DEFCO netop flyttet i nye lokaler i Viby. De nye produktionsfaciliteter giver DEFCO mulighed for en ny, moderne produktion inden for pålægs- og convenienceprodukter.

– Tiltagende fokus på hygiejne i fødevareindustrien stiller højere krav til komplet indretning af hygiejnesluser og omklædningsfaciliteter med adgangskontrol bl.a. ved hånddesinfektion og såle- støvlevaskere. Vi har stor erfaring med komplet indretning af hygiejnesluser, og vores produkter er specialudviklet med særlig fokus på rengøringsvenlighed, hygiejnisk design og høj brugervenlighed, slutter Jørgen Ravn.

https://ntf.dk

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll to Top