Rustfri specialprodukter

NTF-Aalborg tilbyder et stort produktsortiment inden for hygiejniske specialprodukter i rustfrit stål.

Produkter i rustfrit stål

Alle vores specialprodukter er fremstillet i rustfrit rundstål stål AISI 304 af høj kvalitet, der gør dem yderst holdbare. Produkterne er designet med maksimal fokus på hygiejne og rengøringsvenlighed, og således er de velegnede til brug i levnedsmiddelindustrien og pharma.

I kategorien af specialprodukter finder du blandt andet trådkurve til opbevaring af småting, bænke til garderober, bøjler til ophæng af arbejdstøj / beklædning, slangeopruller, Dyson Airblade håndtørrer, køkkenrulleholder og dunkholder til vægophæng.

Kontakt NTF-Aalborg og få et uforpligtende tilbud på produkter i rustfrit stål. Har du behov for andre produkter med specialdesign, tilbyder NTF-Aalborg også et bredt udvalg af kundetilpassede løsninger.

NTF-Aalborg er også leveringsdygtig i en lang række standardprodukter inden for hygiejnisk inventar. Læs eksempelvis meget mere omkring vores løsninger til hånddesinfektion, ophængsløsninger til sko, støvler og handsker, papirkurve, affaldsstativer, bøjler og garderober.

Viser alle 9 resultater

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll til toppen
  • Vi står klar med den rigtige løsning til dig

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit projekt. Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.