Håndvask og desinfektion

NTF-Aalborg tilbyder håndvask og desinfektion til brug inden for mange sektorer.

Vi har et bredt sortiment inden for rustfri dispensere, håndvaske, indgangskontrol og adgangskontrol med drejekryds samt dispensere til papir, hårnet og forskellige værnemidler.

Vi tilbyder forskellige typer håndvaske i et hygiejnisk rustfrit stål design til bl.a. levnedsmiddelindustrien og medicinalbranchen. Håndvaskene kan fås med forskellig antal haner, samt indbygget sensor aktivering af vand. Der er med til at højne rengøringsvenlighed og hygiejne, idet hænderne holdes fri for berøring af vandhanerne.

Indgangskontrol og adgangskontrol fra NTF-Aalborg kan fås med drejekryds og sæbe eller desinfektion af begge hænder på én gang. Disse produkter er velegnede til hygiejnesluser. Læs mere om vores løsninger til hygiejnesluser her.

Hånddesinfektion fremstillet i rustfrit stål

Alle produkterne fra NTF-Aalborg er fremstillet i rustfri stål AISI 304 i høj kvalitet. I designprocessen har vi stor fokus på at opretholde den høje hygiejnestandard og de rengøringsvenlige funktioner, der er særlig vigtig inden for fødevareindustrien og pharma.

Kontakt NTF-Aalborg i dag og få et uforpligtende tilbud på hygiejnisk inventar, til personalerum og hygiejnesluser.

Datablad NTF Hånddesinfektionsautomat

Viser 1–12 af 14 resultater

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen