Hånddesinfektion

NTF-Aalborg tilbyder hånddesinfektion til brug inden for levnedsmiddelbranchen og pharma.
Hånddesinfektion til alle
NTF-Aalborg fremstiller hygiejnisk hånddesinfektion til alle situationer. Vi har et bredt sortiment inden for rustfri håndvaske, indgangskontrol og adgangskontrol med drejekryds samt dispensere til papir, hårnet og forskellige engangsartikler.

Vi tilbyder forskellige typer håndvaske i rustfrit stål til bl.a. levnedsmiddelindustrien og medicinalbranchen. Håndvaskene kan fås med forskellig antal haner og kan indbygges med sensor for aktivering af vand. Dette er med til at højne hygiejnen endnu mere, idet hænderne holdes fri for berøring af vandhanerne.

Indgangskontrol og adgangskontrol fra NTF-Aalborg kan fås med drejekryds og desinfektion af begge hænder på én gang. Disse produkter er velegnede til hygiejnesluser. Læs mere om vores løsninger til hygiejnesluser her.
Hånddesinfektion fremstillet i rustfrit stål
Alle produkterne fra NTF-Aalborg er fremstillet i rustfri stål AISI 304 i høj kvalitet. I designprocessen har vi stor fokus på at opretholde den høje hygiejnestandard og de rengøringsvenlige funktioner, der er særlig vigtig inden for fødevareindustrien og pharma.

Kontakt NTF-Aalborg i dag og få et uforpligtende tilbud på hygiejnisk inventar.

Datablad NTF Hånddesinfektionsautomat

Viser 1–12 af 14 resultater

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen