Christmas greeting from NTF, saying we wish you a merry christmas and a happy new year

NTF-Aalborg ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår! Alt imens dagene bliver kortere og året nærmer sig sin afslutning, ser vi tilbage på mange højdepunkter og store begivenheder.

Blandt andet har NTF-Aalborg udstillet ved Anuga Foodtec i Köln, SPG i Barcelona og senest FoodTech i Herning, Danmark. Desuden har vi deltaget ved Nordic Food Industry, Icelandic Seafood Show og VIV Europe 2022. Det er alle messer, som har gjort det muligt at møde nye og gamle partnere efter flere års afbrydelse.

Derudover kan vi se tilbage på endnu et rekordregnskab for regnskabsåret 21/22. “Vi sender regnskabet ud med stor stolthed, fordi vi har opnået det gode resultat på trods af pandemiens følger, voldsomme råvarestigninger og krigen i Ukraine” fortæller CEO og medejer Peter Petersen. Læs mere: Nyt rekordregnskab fra NTF-Aalborg – Metal Supply DK (metal-supply.dk)

Flere maskinbyggere uden for Danmarks grænser har fået øje for NTF-Aalborgs maskinafskærmning. Grundet den voksende efterspørgsel har NTF-Aalborg ansat Steen Holflod Jeppesen til at styrke salget af Comp-Line maskinafskærmning på eksportmarkederne.

I takt med stigende krav til sikkerhed, effektivisering samt automatisering indenfor fødevarebranchen er forventningen, at ekspansionen på eksportmarkederne vil fortsætte i de kommende år.

Vi ser derfor positivt frem imod år 2023 og ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll til toppen
  • Vi står klar med den rigtige løsning til dig

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit projekt. Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.