Job hos NTF

Leverandør af trådvarer i rustfrit stål

Hos NTF-Aalborg tager vi med glæde imod uopfordrede ansøgninger.

Send din ansøgning og CV til info@ntf.dk.

NTF Aalborg A/S - Teknisk Designer

NTF-Aalborg A/S er en vækst og eksportorienteret nichevirksomhed, der leverer et bredt program af innovative kundetilpassede løsninger i rustfrit stål. Løsningerne er baseret på en avanceret udnyttelse af tråd og rundstål og fremstilles af dygtige og erfarne medarbejdere. NTF- Aalborg A/S fokuserer primært på produktområderne procesudstyr, inventar & hygiejne, maskinafskærmning og underleverandørarbejde og råder over et moderne produktionsanlæg med robotteknologi.

Til NTF-Aalborg søger vi nu en dygtig teknisk designer, produktionsteknolog eller lignende til virksomhedens PTA-funktion.

Jobbet

Du får ansvaret for at supportere produktionen og salgsafdelingen med udarbejdelse af tegningsmateriale og optimering af ordrehåndteringen. Du arbejder tæt sammen med både salg og produktion og kommer primært til at arbejde med:

  • Tegningsarbejde i Inventor, herunder konstruktion og videreudvikling af kundetilpassede løsninger
  • Udarbejdelse af produktionsgrundlag og dokumentation til produktionen
  • Kvalitetssikring af produktionsgrundlaget for de enkelte ordrer
  • Teknisk Support til salg og produktion
  • Optimering af samarbejdet mellem PTA og produktion
  • Kundekontakt i samarbejde med Backoffice
  • Bidrage til at de aftalte deadlines overholdes – både internt og overfor kunder

Om dig

Du har erfaring med at tegne og konstruere kundetilpassede løsninger, har kendskab til Vault eller lignende systemer og behersker Office pakken, herunder Excel.  Du behersker engelsk i skrift og tale og har evt. kendskab til tysk. Du arbejder struktureret, er uformel samt motiveret for at bidrage til videreudviklingen af NTF-Aalborg A/S. Du har måske en håndværksmæssig baggrund som er suppleret med en uddannelse som teknisk designer, maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende. Måske har du erfaring fra en lignende stilling i en ordreproducerende virksomhed i jern eller stålbranchen.

Foruden en konkurrencedygtig løn, tilbyder NTF- Aalborg gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, hjælpsomme kollegaer samt et godt og uformelt arbejdsmiljø. Spørgsmål til stillingen kan rettes til konsulent Peter Overby på tlf. 41 67 81 80. Se mere om virksomheden på www.ntf.dk.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen