Job hos NTF

Produktionsleder

NTF-Aalborg er inde i en positiv udvikling og søger nu en udviklingsorienteret Produktionsleder til virksomhedens fabrik i Støvring. Med reference til direktøren får du ledelsesansvar for 20 dygtige medarbejdere, heraf 3 teamledere og 2 lærlinge.

Vi forestiller os du kommer fra en lignende stilling, hvor du har ledet og udviklet en produktionsenhed indenfor metalindustrien og evt. har erfaring med rustfri stål. Du har sikkert en håndværksmæssig baggrund som smed/maskinarbejder, som er suppleret med relevant videreuddannelse til produktionsteknolog eller lignende.

 

Foruden en konkurrencedygtig løn, tilbyder NTF- Aalborg gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, hjælpsomme kollegaer samt et godt og uformelt arbejdsmiljø. Spørgsmål til stillingen kan rettes til konsulent Peter Overby på tlf. 41 67 81 80.

Salgs- og Eksportchef

NTF-Aalborg søger en salgs- og eksportchef. Med reference til firmaets direktør, bliver du ansvarlig for at vedligeholde samt udbygge virksomhedens position og salg på såvel det danske som eksportmarkederne.

Kan du genkende dig selv i jobbet, så send en ansøgning mærket ”NTF-SEC” til job@varbergmanagement.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Varberg Management ApS, Jan Varberg på + 45 5151 5422.

Leverandør af trådvarer i rustfrit stål

Hos NTF-Aalborg tager vi med glæde imod uopfordrede ansøgninger.

Send din ansøgning og CV til info@ntf.dk.

  • Lad os tage en snak

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rigtige løsning til dit projekt.
    Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt. Find alle vores kontaktoplysninger her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
FÅ ET TILBUD HER
Scroll til toppen
  • Vi står klar med den rigtige løsning til dig

    Vores erfarne team af eksperter er klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit projekt. Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.