Fish

Leverandør af trådvarer i rustfrit stål

Optoeningsstativ-NTF-2

NTF-Aalborg er førende producent af trådvarer og rundstål til fødevareindustrien i og uden for Europa. I mere end 20 år har vi samarbejdet tæt med både maskinbyggere inden for fiske-industrien. Derfor kender vi de specielle forhold som gør sig gældende i denne branche, særligt de generelle ønsker om reducerede produktionsomkostninger samt øgede krav til sikkerhed og hygiejne.

Vi leverer hygiejniske afskærmningsløsninger samt procesudstyr til fiskeindustrien. Karakteristisk for denne branche er, at det er yderst vigtigt med grundig og effektiv rengøring for at opnå og opretholde en hygiejnisk forarbejdning af fisk og skaldyr – både på land og til vands.

Vi anbefaler NTF-Aalborg’s hygiejniske maskinafskærmningsløsninger til fødevareindustrien, som tilgodeser de strenge krav til hygiejne, rengøringsvenlighed og sikkerhed. Comp-Line er et komplet rustfrit stålsystem til maskinsikring og maskinafskærmning.

Hygiejnisk maskinafskærmning

Comp-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger til fødevareindustrien, der tilgodeser kravene til hygiejne.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Scroll til toppen